Kun 26 dager igjen. Derfor tror vi på folkefest:

Kun 26 dager igjen. Derfor tror vi på folkefest:

Publisert av Mats Tollefsen Bjerknes den 15.05.23.

Nå er det altså kun 3,5uke igjen til Veteranlandsfinalen spinnes igang på Roppemoen Motorsportsenter. Startlista er nesten full, publikum gjør seg klare og banen er bedre enn noen gang.

 
Med kun 9 ledige plasser på startlista sier det seg selv at det er mange kanoner påmeldt. Vi skal gå dypere inn i hvem som faktisk står påmeldt nærmere løpet. Men midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og hele Østlandet er representert. Flere av disse førerne gjør comeback etter å ha lagt opp for flere år siden. På lista finner vi både tidligere Veteranlandsfinale-vinnere og landsfinale-vinnere. Det ryktes om mye trimming og bygging av grombil. Verdt å nevne at hele 27 av de på lista står påmeldt med Volkswagen, de fleste spesifisert som boble. Så her blir det bilcross, akkurat som i gamledager. 
Det er som sagt 9 ledige plasser, så om du vil være med på moroa er det fortsatt muligheter til å melde seg på. Følg denne linken HER.


Vi satser på publikumsrekord på Roppemoen denne dagen. Både lokale innbyggere og den øvrige bilcross-menigheta burde sette av 10.Juni i kalenderen. Speakerduoen verdsetter veldig patriotiske tilskuere med lufthorn, bjeller eller andre supportereffekter.

Det har blitt lagt ned mye dugnadsarbeid på Roppemoen i det siste. Vi har lagt nytt dekke på banen og håper det blir perfekte forhold under løpet.

Banketten blir også helt rå. Her har vi plass til mye folk. Fristen for å melde seg på er 28.Mai, så ikke vent lengre. Link til påmelding for bankett HER.

Funksjonærer får en gratis bankettbillett og melder seg på HER

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god 17.mai! Så sees vi kanskje på Roppecrossen til helga, 20.mai?