Hvem kommer? Agder, Vestfold og Østfold

Hvem kommer? Agder, Vestfold og Østfold

Publisert av Mats Tollefsen Bjerknes den 06.06.23.

La oss begynne i Agder hvor vi bare finner en påmeldt, men det er ingen ringere enn Olav Inge Beisland (KAK). Den trivelige karen fra det glade sørland dukker nok som alltid i en svart og orange Ford.


Beisland i ett herlig driv. Foto: Stian Ormestad / bilcross.no

I fra Vestfold er to klubber representert: NMK Tønsberg og NMK Larvik. Fra Tønsberg kommer det fire førere. Leif Haugo stiller i en Opel Astra. Tor Martin Flåten er også påmeldt i en Astra. Det er glede å se «gamle-sletten» Lars A Sletten påmeldt, naturligvis i en boble. Sistemann i dette firkløveret er Thorleif Haugo. Det blir spennende å se hva gutta fra Norges eldste by kan få til på lørdag.

Fra NMK Larvik kommer Oskar Lund, Borgar Hobæk og Bernt Sundet. En solid trio kan man vel trygt si. 


Lars A Sletten stiller naturligvis med boble i herlige Tønsbergfarger. Foto: Stian Ormestad / bilcross.no

 Østfold er representert med flere klubber. Fra NMK Aremark kommer Per Arne Karlsson, Roy Gonneng, Stein Runo Lindemark og Sten Gunnar Wang. Gonneng var blandt de som kom å testet bane og bil på trening for noen helger siden. Han kjørte lynraskt i en meget potent boble. Hold øynene oppe for Roy når startskuddet går.


Roy Gonneng testet ut bobla på Roppemoen. En skikkelig versting. Her fra et annet løp. Foto: Stian Ormestad / bilcross.no

Jens Wiggo Lunderød er eneste fører fra KNA Indre / Ytre Østfold. Og Trygve Enger fra NMK Trøgstad. 

Hva tror dere, blir det en av disse øverst på pallen?