Halv pris på inngang i Bjørneparken

Halv pris på inngang i Bjørneparken

Publisert av Mats Tollefsen Bjerknes den 02.05.23.

Få 50% rabatt på inngangsbilletten til Bjørneparken landsfinalehelga!

Vi har fått en kjempedeal med Bjørneparken. Helgen 9-11.Juni får alle med inngangsbånd fra Veteranlandsfinalen halv pris på inngang hos Bjørneparken. Derfor kan deltagere og  publikum ta med hele familien til Flå denne helga. Her finnes det noe som passer alle. 

Info om Bjørneparken:

I Bjørneparken oppstår det magiske møter mellom dyr og mennesker hver neste dag, de har stor variasjon av norske rovdyr og ville dyr, samt kjente husdyr fra bondegården. I tillegg har de Norges største krokodilleutstilling med 30 krokodiller, slanger og andre eksotiske dyr. Sommeren 2020 fikk de også to amurleoparder, som er verdens mest sjeldne kattedyr!


I Bjørneparken trives både dyr og mennesker. De har store naturlige innhegninger, tilrettelagte fôringsarenaer med fôring hver time i åpningstiden. Her kommer du tett på dyrene, og lærer mer om de av engasjerte dyrepassere.


I tillegg har de mange spennende aktiviteter, hinderløyper, berg og dalbane, lekeland, samt flere gode serveringssteder. Bjørneparken er full av uforglemmelige opplevelser for hele familien.

bjorneparken.no