Det blir en heidundranes bankett i Flå sentrum;

Banketten blir arrangert i Thonhallen etter løpet er ferdig på Roppemoen (tidspunkt kommer). Her skal vi spise, drikke, danse og feire finalistene fra Veteranlandsfinalen. Kveldens konferansier er Nils Wærstad, kjent fra NRK. Han skal lose oss gjennom kvelden, vise klipp og helt sikkert trimme lattermusklene. Vi får servert en deilig gryterett fra Flø Heimelaga, og selvfølgelig kake til kaffe'n fra Gol Bakeri. Det blir naturligvis noen taler, før Dj Stebre fra Nesbyen kommer å spiller noen "bængers" under premieutdelingen. Senere på kvelden kommer bandet Lucky Bastards å spiller for oss! De er et coverband fra Østfold som spiller allsang-vennlige klassikere. Her kan alle få testet dansefoten. Når Lucky Bastards er ferdige kommer DJ Stebre tilbake å spiller populære hits til langt på natt! Alt i alt en komplett kveld!

Salg av mineralvann, øl, rusbrus, cider, rødvin og hvitvin. Medbrakt er ikke tillatt.

 

Info om bankett billett: 
Bankettbilletten koster 500kr og inkluderer mat, dessert og underholdning. 18 års aldersgrense.

For å melde deg på: Vipps 500kr til 809821 (eller scan QR-koden under)Skriv navnet ditt i meldingsfeltet på vipps. Banketten er for ALLE som vil være med å feire, både lokale og bilcrossfolk. Frist for påmelding: 28.05

Obs: Førere har bankettbillett inkludert. Funksjonærer får også gratis bankett og melder seg på HER.


Om kveldens underholdning:

Nils Henrik Wærstad er en norsk programleder, tv-produsent, fotograf og humorist. Han er kjent fra flere reisedokumentarserier som han har laget sammen med Ronny Kristoffersen.

DJ Stebre er fra Nesbyen og har holdt på med musikk i snart 10 år. Han har blant annet spilt på LF2017 og på Hjørnet under Hallingmarken 2022.

Lucky Bastards er et ekte Indre Østfold band med et variert musikalsk tilbud.
Bandet består av Richard Skogheim fra Spydeberg på vokal, André Teig fra Askim på gitar, Tom Erik Røed fra Spydeberg på trommer, Kyrre Havelin fra Spydeberg på bass og sist men ikke minst Tore Håkonsen fra Spydeberg på tangenter.

Repertoaret består av både gamle og nyere coverlåter fra inn- og utland.
Målet med dette er å skape høy stemning med velkjente låter for enhver smak samtidig som gutta får spilt det de liker aller best.

Så når disse gutta spiller ute er det bare å slippe fjernkontrollen, ringe venneflokken og komme seg på beina for her blir det trøkk i både gammel og ny stil.

HER ER FACEBOOKARRANGEMENT FOR BANKETTEN